Poll
Question:
31-ին օրվա քանի՞ տոկոսն եք խոհանոցում լինում
Option 1: Ոչ մի
votes: 0
Option 2: 5%
votes: 0
Option 3: 15%
votes: 2
Option 4: 30%
votes: 0
Option 5: 45%
votes: 0
Option 6: 60%
votes: 0
Option 7: 80%
votes: 1
Option 8: 100%
votes: 0
Ի՞նչ կառաջարկեիք Նոր տարվա առիթով պատրաստել։ Ո՞ր կերակրատեսակներն եք ավելի հաճույքով ուտում այդ օրերին կամ ի՞նչ խորհուրդ կտայիք ամանորյա խոհարարներին։
Դե ակտիվ եղեք 31:) Ամանորը մոտենում է։
Quote from: Admin on December 22, 2008, 02:06:24 PM
Ի՞նչ կառաջարկեիք Նոր տարվա առիթով պատրաստել։ Ո՞ր կերակրատեսակներն եք ավելի հաճույքով ուտում այդ օրերին կամ ի՞նչ խորհուրդ կտայիք ամանորյա խոհարարներին։
Դե ակտիվ եղեք 31:) Ամանորը մոտենում է։
Տոլմա, նրբաբլիթ /блинчик/, մրգեղեն: Չեմ սիրում ծանր բաներ ուտել: Չեմ էլ խմում:
Եփած կոկոսյան ընկույզ ` Կոստա-Ռիկա
Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
250 գ կոկոսյան ընկույզ, 750 գ կաթ, 20 գ կարտոֆիլի օսլա, 20 գ շաքարավազ, 2 հատ ձու, 20 գ կոնյակ, 30 գ չամիչ, դարչին, վանիլին
Պատրաստման եղանակը.
Կարտոֆիլի օսլան լուծել 100 գ սառը կաթի մեջ, մնացած կաթը եռացնել և ավելացնել նրա մեջ կաթով բացված օսլան, ապա անընդհատ խառնելով՝ հասցնել եռման:
Այնուհետև զգուշորեն կաթի մեջ լցնել քերիչով անցկացրած կոկոսյան ըն¬կույզը, չամիչը. շաքարավազը, վանիլինը, և կոնյակով հարած 2 ձուն:
Ստացված պատրաստի խառնուրդը լցնել ձևավոր կաղապարների մեջ և շատ արագ եփել ջեռոցում: